B är snart fri!

Jag har insett att det var ett tag sedan jag uppdaterade denna blogg, bortsett från igår och detta gör ju självklart att jag har gått miste om lite info, men nu ska det bli ändring på det. Jag ska försöka - i den mån jag hinner - att uppdatera bloggen minst en gång varje dag, och helst ge er färska nyheter.

Vi börjar lite lätt med ungefär en 3 månader gammal nyhet. Det är precis som rubriken lyder, att Britney snart är en fri själ.

År 2008 fick B ett sammanbrott och detta ledde till att hennes pappa fick fullmakt över henne för att domaren i rätten bestämde att hon var alldeles för borta för att ta hand om sitt eget liv och sina egna pengar. Hon har sedan 2008 försökt att visa alla att hon kan hålla i pengar och framförallt ta hand om sig själv och sina söner.
För några månader sedan fick hon äntligen ett positivt besked. Hon ska bli fri!
Lycka till B!


(bildbyrå: WENN.com)

Britneys nya singel




Britney har nyligen släppt en ny singel. Den heter Hold it against me och liknar ingenting hon gjort förut. Det är ljuv musik i mina öron. Älskar låten till tusen! Det är en typisk sång som vi kommer höra på nattklubbarna detta året. Lyssna och njut, mina kära vänner.


Bortglömd blogg!

Jisses, jag har helt och håller glömt bort denna blogg! Men nu blir det ändring på det.
Imorgon blir det uppdatering så det heter duga!

Vi hörs älsklingar,

loveBritney

RSS 2.0